Menu

Consensus

Novice

EN-LITE WEEK: Maribor, 11.-14.2.2014

Med 11. in 14.2.2014 bo v Mariboru potekal »EN-LITE WEEK«, katerega namen je ozaveščanje ključnih deležnikov o pomenu energetske pismenosti za oblikovanje odgovorne in trajnostne energetske prihodnosti Slovenije, Hrvaške, Madžarske ter drugih držav.

Med 11. in 14. februarjem 2014 bo v Mariboru potekal »EN-LITE WEEK«, katerega namen je ozaveščanje ključnih deležnikov (študentje in njihovi mentorji, nevladne organizacije, mediji, poslovna javnost, odločevalci na nacionalni in lokalni ravni) o pomenu energetske pismenosti za oblikovanje odgovorne in trajnostne energetske prihodnosti Slovenije, Hrvaške, Madžarske ter drugih držav, ki jih zanima vključevanje v projekt EN-LITE.

Poseben poudarek v okviru »EN-LITE WEEK« je tudi na prenosu znanja in izkušenj pri načrtovanju realistične energetske prihodnosti Velike Britanije in drugih držav, saj bodo njihovi strokovnjaki na delavnicah sodelovali kot predavatelji ali udeleženci.

Cilj tovrstnih dogodkov pa je izgradnja močne in aktivne mednarodne EN-LITE skupnosti, zato na dogodke vabimo udeležence iz Slovenije, Hrvaške, Madžarske, Avstrije ter vseh drugih držav v regiji, ki jih zanima krepitev energetske pismenosti za oblikovanje realistične in trajnostne energetske prihodnosti.

Več o »EN-LITE WEEK« lahko preberete tukaj.