Menu

Consensus

Novice

Consensus obeležil 20-letnico

Z našimi sedanjimi in preteklimi naročniki, poslovnimi partnerji in drugimi, ki so ali še vedno soustvarjajo pot Consensusa, smo 9. novembra v Viteški dvorani Križank praznovali 20-letnico.

Direktorica Darinka Pek Drapal in svetovalka Mojca Drevenšek sta na začetku srečanja na kratko predstavili pot, ki jo je Consensus prehodil v preteklih 20-letnih. Simbolično pa so nas skozi razvojno pot Consensusa popeljali trije ugledni govorci. Prof. dr. Dejan Verčič, predstojnik Oddelka za komunikologijo na Fakulteti za družbene vede je predstavil trenutno aktualno dogajanje na področju odnosov z javnostmi in izzive, s katerimi se sooča ne le stroka, temveč celotna družba. Toni Muzi Falconi, predavatelj odnosov z javnostmi na več svetovnih univerzah in ustanovitelj Methodosa, ene najuglednejših svetovalnih agencij v Italiji, je povedal nekaj več o pomenu kreativnega razmišljanja za razvoj boljših komunikacijskih rešitev za današnjo družbo. Strokovnjak za korporativni in trajnostni razvoj v nemški energetski družbi EnBW, dr. Lothar Rieth, pa je zbranim predstavil pot Skupine EnBW k celovitemu razmišljanju in celovitemu poročanju, ki predstavlja smer, na katero bodo morale stopiti organizacije, ki si želijo dolgoročnega uspeha.

Veseli smo, da ste dragi naročniki in poslovni partnerji z nami vztrajali do sedaj in se veselimo sodelovanja tudi v prihodnjih 20. letih.